SPRING NEEDS

BALMAINDOTS

Du aner ikke hvor mye jeg gleder meg til SOL så jeg kan bruke de nye Prada brillene mine! Jeg elsker de!!! Elegante men unike, og allikevel tidløse… Det er derfor jeg ønsket meg fargen sort, slik at de alltid vil kunne brukes uansett hvordan trendbildet ser ut. Baroque catwalk brillekolleksjonen til Prada er bare helt sinnsykt, og jeg skulle gjerne hatt alle sammen. Har ønsket meg disse siden London i fjor sommer, og var så heldig at jeg fikk de til jul av mylove.

Balmain-printet i ss2013 kolleksjonen er også bare helt fantastisk. En blanding av baroque, 80s roseprint, striper og en eller annen form for sirkusruter i sorthvitt. Har sett at det er en hel del ripoff på H&M om dagen- hvis noen skulle ønske en billigere versjon!

Marc Jacobs parfymene har i utgangspunktet ikke vært helt min greie, men den nye synes jeg var helt sinnsykt god! Så fruktig, feminin og fyldig.

Jeg er helt avhgengig av selvbruning, hele året… Ikke det at jeg noen gang er så brun, men virkelig- jeg hadde vært spøkels uten. Skummet fra St. tropez er det beste jeg har prøvd. Det er farget slik at man ser eventuelle skjolder, enkelt å smøre slik at man skjelden får skjolder og eventuelt kan rette de opp igjen i tillegg til at det blir en veldig fin farge.

Rød leppestift er forbruksvare uansett sesong, og er bare helt nødvendig til Prada brillene. Den jeg bruker aller mest av er den fra MaXfactor, der du først påfører en som tørker og en form for fuktig gloss over. Den sitter, og smitter ikke av på noe. En skikkelig stor ulempe, er at den fort smuldrer og blir veldig fort tom. Derfor er Guerlain sin kanskje den beste jeg har prøvd til nå. Jeg har den i knall rosa, og blir helt nødt til å skaffe meg en i rød også! Den varer leeenge, sitter godt, ser frisk og glossy ut samtidig som den er veldig behagelig å ha på. I tillegg er det et utrolig stilig design over den, og man får følelsen av å tenne en milliondollar- lighter hver gang man åpnet den.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: